Welkomst Act

Venetiaanse steltenlopers

Deze mysterieuze Signora en Signore nemen je mee naar de betoverende wereld van een zinderend bal! Gekleed in maagdelijk wit, kanten kragen, parels en kwasten, staan deze steltenlopers trots te midden van de eregasten. Onder de klanken van gondels, gelach, wijn en verleidelijke liefde, dansen ze vol passie.

Vrolijke Piccolo

Gekleed in het iconische rode uniform, geven onze piccolo’s uw gasten een ontvangst die zowel grappig als gedenkwaardig is. Ze richten speciale aandacht op elke gast en bezorgen iedereen een glimlach. Een ontvangst met een knipoog!

Kasteelheer en dame

Dit volmaakte echtpaar staat klaar om u te verwelkomen in het kasteel. De graaf lijkt aanvankelijk heel liefdevol naar zijn vrouw maar de gravin, een innemende dame van stand, is zich van geen kwaad bewust… dit belooft een bijzonder aangename en vermakelijke ontvangst te worden.

Butler

Een butler wordt vaak geassocieerd met stijl en elegantie, en dat zal hij aanvankelijk zeker uitstralen. Maar al snel wordt duidelijk dat zijn kennis van moderne etiquette niet helemaal actueel is, wat tot komische situaties leidt. Uw gasten zullen hier nog lang plezier aan beleven en erover napraten.